Videos
Encara som aquí

Després de tants anys de la fi de la guerra a Bòsnia, encara ara alguns dels supervivents d’aquella guerra viuen en camps de refugiats. Uns camps amb males condicions i sense rebre cap tipus de solució.

Aquest documental vol ser una denúncia a aquesta situació. Al camp de refugiats de Mihatovici, on hi viuen els supervivents de la matança de Srebrenica, encara no han pogut tornar a les seves llars, ni els han donat cap solució viable.

Mitjançant aquestes imatges us volem demanar que no tanqueu els ulls a la història, perquè després de tants anys dels Acords de Dayton... ENCARA SOM AQUÍ.

 
Pinzells damunt la guerra

Pinzells damunt la guerra ens mostra les fotografies realitzades durant els camps de treball de l’estiu del 2007, veient l’evolució dels darrers anys. També mostra la presentació del llibre Homenatge a Srebrenica. Un conjunt de fotografies que ens mostren la proximitat i els lligams amb la població bosniana.

 
Amb la sorra a la mirada

La bellesa d’Àfrica sovint és amagada sota les armes dels conflictes, les guerres i les conseqüències que se’n generen. Amb sorra a la mirada vol mostrar unes imatges de la bellesa però també de la crueltat en el continent africà: Els nens soldat, les mines antipersona, els orfes, en un continent oblidat.

 
Bòsnia, l'últim oblit

Avui, als Balcans, els bombardejos ja s'han acabat. Però la lluita continua... Un paisatge, una història, un poble destruït enimg d'un futur incert. En aquest audiovisual us oferim la imatge més propera de la guerra, de la mà de testimonis directes del conflicte a l'Exiugoslàvia. Has escoltat mai el so de la guerra? De ben segur que després d'escoltar-lo et caldrà reflexionar.