Xerrades

Conferències i xerrades a càrrec de membres de TRENKALÒS que han estat treballant en diferents països i zones en conflicte. Possibilitat de complementar les xerrades amb documentals i imatges.

Pots contractar-nos xerrades o bé exposicions.

 

Contacte amb nosaltres per saber que et podem oferir

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view itEstrés post-traumàtic

El cervell després de la guerra
Xerrada


Treballar en zones de guerra o d’extrema pobresa no és una tasca fàcil. Un cop es torna del terreny a casa nostra, on les condicions són força millors, costa assimilar el què s’ha vist i sobretot costa explicar i expressar amb claredat allò que hem vist.

LLegir més...
 
Potser hi faltes tu

Acords després d'una guerra
Xerrada

xerrada amb testimonis reals i audició de temes musicals relacionats amb diversos conflictes vicuts per membres de TRENKALÒS.

LLegir més...
 
Tsunami

Xerrada

El 26 de desembre de 2004 es va generar un tsunami a les costes de l’oceà Índic. Es considera el segon terratrèmol més fort al planeta terra des que existeixen dades. Aquest fet va provocar milers de morts i conseqüències devastadores a la zona. La catàstrofe va generar un gran evocament internacional d’ajuda humanitària.

LLegir més...
 
Mines antipersona

Xerrada

Demostració de desminatge

Les mines antipersona són un tipus d’arma dissenyades principalment mutilar a les persones, no tant per matar, ja que comporta més problemes per l’enemic (col·lapse dels serveis mèdics, despeses econòmiques de rehabilitació, etc).

LLegir més...
 
Bhopal, Índia

Union Carbide, la fàbrica assassina
Xerrada

Durant la nit del 2 al 3 de desembre de 1984 es va produir una fuita prop de de 40 tones de gasos letals a la fàbrica de pesticides nord-americana de la Union Carbide Corporation a Bhopal, India. Aquesta fuita es pot considerar com la més gran catàstrofe química de la història. Es calcula que al tercer dia després del desastre, havien mort unes 8.000 persones per exposició directa als gasos. Però la nit del desastre va ser només l’inici d’una tragèdia que avui dia encara no ha arribat al seu fi i que ja ha causat prop de 30.000 morts.

 

LLegir més...
 
Nens soldat

Xerrada

Xerrada sobre el terrible drama dels nens soldat.

LLegir més...
 
Palestina

Crònica d’una presó a cel obert
Xerrada

Després de 60 anys d’ocupació israeliana, els territoris palestins de Gaza i Cisjordània viuen en ua situación de bloqueig insostenible. No en va aquesta ocupació és la causa del major nombre de refugiats de la historia contemporània a tot el planeta..

LLegir més...
 
Bòsnia i Hercegovina

Xerrada

La guerra a Bòsnia i Hercegovina (1992-1995) va deixar conseqüències que encara ara s’estant patint en una post-guerra oblidada per part de la comunitat internacional. La major part de treballs realitzats per la nostra associació s’han desenvolupat principalment en aquesta zona dels Balcans.

LLegir més...